3 ting der kan hænge på væggen som både pynter og har en anden funktion

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange af os, der ofte føler, at vi har behov for mere plads i vores hjem. Det kan for eksempel skyldes, at vi bor på meget få kvadratmeter, hvilket ofte gør sig gældende i de større byer, hvor der skal mange mennesker på meget lidt plads, hvorfor alle må nøjes og gå på kompromis.

Men det kan også være, at du har en tendens til at fylde dit hjem med hyggelige ting, der skaber den atmosfære, du gerne vil have inden for dine trygge rammer.

Udnyt hele pladsen i dit hjem med smarte løsninger

Uanset hvad der er grunden til, at du føler det en smule trængt i dit hjem, så kan du med den rette indretning opnå en fornemmelse af meget mere plads. Det handler nemlig blot om at udnytte de muligheder, som der byder sig. Det være sig for eksempel den, der kan findes i højden eller på væggen generelt. Jo mere plads der er på gulvet, og jo mere det holdes frit, jo større vil dit øje nemlig synes, at et rum er.

Er det noget, som du synes, der lyder som en god ide? Så er der især tre ting, du kan hænge på væggen – og de vil både pynte og være praktiske for dig. Læs om dem herunder og få mere inspiration online lige her.

Brug hylder i højden

For det første er der tale om almindelige hylder. Mange af os har dem allerede hængende rundt omkring, men ofte ikke i en højde, der gør, at vi udnytter hele pladsen.

Derfor bør du forsøge dig frem med hylder, der for eksempel hænger over din dørkarm, under loftet eller generelt bare er bygget op i en højere længde.

På den måde udnytter du pladsen til fulde, og så kan du jo bare placere nogle ting, du ikke behøves at komme til hver dag på de øverste hylder.

Tykke billedrammer kan skabe ekstra kunst

Dernæst er det smart med store billedrammer. Inden i disse kan du have nogle smukke kunstværker, der vil skabe te blikfang i dit hjem og på den måde være med til at fortælle noget om din personlighed i dit hjem.

Men ovenpå de tykke rammer kan du også placere små ting som for eksempel mindre planter, figurer eller andet nips, der kan være med til at udbygge den kunstneriske fornemmelse yderligere.

Spejle snyder dit øje til at tro, et rum er større

Sidst men ikke mindst kan det for dig være praktisk med spejle. Ud over at de er gode, når man skal tjekke, at håret sidde ordentligt, kan de nemlig også snyde øjet til at tro, at et rum er større, end det er. Og så er de også smukke, hvorfor de kan udgøre et helt dekorativt element i sig selv.

Forsøg dig for eksempel frem med et stort rundt spejl i entreen og et langt spejl over sofaen eller find andre dekorative ting til din væg her.