En garderobe kan både være pæn, praktisk og dekorativ

Vægdekorationer kan gøre meget for dit hjem. De kan give et personligt islæt, de kan give charme og de kan skabe hygge. Det er ikke kun nogle tegneseriefigurer på børneværelset, der kan være sjove. Det er ikke kun noget smukt i stuen, der kan forskønne den. Det gælder hele dit hjem.

Prøv fx at indrette en ny garderobe, og pynt den med vægdekorationer. Så bliver den rigtig pæn og dekorativ. En garderobe skal være praktisk, men det kan den sagtens være, samtidig med at den er pæn og dekorativ.

Overvej formålet

Når du vil indrette din garderobe, er det vigtigt at overveje, hvad den skal bruges til. Tænk helt ned i de små detaljer. Er der en i husstanden, der bruger hat, så der skal være en hattehylde? Hvor mange sko skal der være plads til? Tænk grundigt igennem, hvad der er brug for i din garderobe.

En garderobe er et praktisk rum. Det er vigtigt, at det lever op til de praktiske opgaver, det har. Derfor skal du overveje alle opgaverne i din indretning.

Find nogle praktiske møbler

Når du ved, hvilke møbler der vil være brug for, kan du gå på udkig. Du skal finde nogle praktiske møbler, der kan løse de opgaver, der er for din garderobe. De kan godt samtidig være pæne at se på, så tænk ikke kun praktisk.

Det kan give et flot indtryk, hvis du finder nogle møbler i samme materiale og lignende design. Når møblerne passer sammen, giver det er roligt udtryk.

Gør det personligt og smukt

Du kan også vælge at gå den anden vej og finde en god blanding af forskellige møbler. De kan se helt forskellige ud, og nogle kan være nye, nogle gamle. Det giver et andet udtryk. Er det sådan, resten af dit hus er indrettet, kan det give mening. Det kan vise din personlighed.

Du kan også bringe personlighed og skønhed ind i din garderobe med vægdekorationer. Find nogle, der siger noget om, hvem du er. Så kan man straks få det rigtige indtryk af dig, når man kommer ind i dit hjem.

Med planlægning kan alt lade sig gøre

Praktisk og smuk behøver slet ikke at udelukke hinanden. Din garderobe kan sagtens være begge dele. Det kræver bare, at du gennemtænker din indretning. Planlægger du det ikke godt nok, vil det ikke være praktisk eller ikke særligt smukt.

Men en god gang planlægning kan du nå langt med, så start med at tænke dig godt om.