Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Få skabt præcis det udtryk i hjemmet, som du drømmer om

Du har helt sikkert nogle drømme og ønsker til, hvordan dit hjem skal se ud? Det skal være en bolig, der lever op til alle dine forventninger, og hvor alle dine behov for liv og familieliv kan blive stillet.

Og mange har det på præcis samme måde, hvorfor det i dag er mere populært end nogensinde at bygge sit eget hjem. På den måde er det nemlig muligt at slippe for at gå på kompromis, og man kan skabe de rammer, der sørger for den største tilfredsstillelse og den bedste samt mest hyggelige atmosfære – det kan for eksempel være med nogle skønne vægdekorationer, der kan kræve plads og store, tomme vægge tænkt ind i designplanen.

Vil du bo i unikke rammer?

Mange vil gerne have, at deres nye hjem emmer af personlighed, hvilket til tider kan være en mangelvare med de mange typehuse, der bliver bygget op. De er meget ens i deres udtryk, og sådan som dit hjem er indrettet, vil ofte også være den mest optimale måde at gøre det på hos naboen. Tag derfor et kig på typehuse priser allerede i dag og begynd din planlægning af dit nye hus, så det også for dig bliver en realistisk proces i forhold til dine forventninger.

Det kan blive for monotont, og derfor er det vigtigt, at du skaber en sjæl og æstetik, når du bygger dit eget hjem – også selvom det er et typehus. Vær derfor gerne kreativ med din indretning blandt andet i forhold til store vægge med dekorationer. Det kan være alt fra smukke plakater til interessant kunst.

Skab personlighed med vægdekorationer

Der er nemlig rigtig meget forskelligt at vælge mellem inden for vægdekorationer.

Plakaterne er dog særligt populære, da de er lette at udskifte, idet du hurtigt kan finde et andet motiv at putte i dine rammer. Og miks også gerne de forskellige stilarter og items. Det kan give et helt særligt udtryk, hvis du har en forening af plakater, trækunst, macramé, små vægtæpper, og hvad du ellers synes, at der passer med din personlige stil.

Du må gerne være en smule vovet

Når det handler om den måde, du indretter dig på med blandt andet vægdekorationer, bør du også være en smule vovet og måske endda lidt eksperimenterende. Det er nemlig kun sådan, du vil opleve præcis, hvor unikt dit nye typehus kan blive.