Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Lys hjemmets vægge op med indbygningsspots

Hvis du ikke har ordentlig belysning i hjemmet, kan du ikke få det meste ud af de plakater, billeder og broderier, du hænger op på væggene. Måske har du masser af øst- eller vestvendte vinduer, der sørger for gode lysforhold i dagtimerne, så alle detaljer på din vægpynt bliver tydelige. Men hvad så når aftenen sætter ind? Her bliver du nødt til at skaffe dig belysning målrettet mod dit hjems vægge.

LED-teknologi giver god belysning

Fx kunne du få dig et indbygnings spot, som du kan montere på loft eller væg og bruge til at rette koncentreret lys mod noget bestemt i et lokale. Et indbygningsspot kan du få med LED-teknologi, så du kan være sikker på, at spotlyset har lang levetid, og at det bruger strømmen effektivt. Du kan let få sat et LED spot op i hjemmet. Spørgsmålet bliver dog, hvilket LED indbygningsspot du skal vælge.

Disse spots kan sættes op enkeltvis eller med flere i én lampe, hvilket giver dig mulighed for at belyse flere områder af din væg end blot et enkelt. Det vil sige, at du uden problemer diskret kan rette opmærksomhed mod malerier, billeder eller andet, der hænger på dine vægge – og også flere ting i ét rum. Det er en rigtig fin løsning, der både giver et behageligt lys, og lader dit interiør komme til sin ret.

Skal et indbygningsspot være diskret?

Spots til loft kan du enten få som en diskret løsning, der efter korrekt montering ligger nogenlunde i plan med loftet. Men du kan også få spotlys med mere markante designs, som har deres styrke ved at være nemmere at håndtere, da du har bedre greb op dem.

Når du skal finde LED-lys til hjemmet, er det vigtigt, at du får en løsning med den rette lysfarve, så du kan skabe den stemning, du ønsker. I nogle rum kan det være en fordel med designs, der falder i et med omgivelserne, mens det andre steder kan være fedt med et lækkert og unikt design.

Skal du have en hyggelig stemning?

LED-lys kan fx være køligt (dvs. lyseblåt eller hvidt), varmt (altså gulligt eller rødligt) eller noget helt tredje. Hvis du ønsker en hyggelig stemning, så er det LED-spots med varmt lys, du skal på jagt efter. Ønsker du derimod at kunne se detaljer i det, lyset skinner på, er det køligt lys, du skal overveje. Gør det lettere for dig selv og andre at værdsætte din vægudsmykning ved at lyse den op med LED-lys.

Find flere ideer til lys i lofttet og til vægdekoration her