Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Sådan sætter du dit personlige præg i hjemmet

Der er uendelig mange måder at sætte sit personlige præg i hjemmet. Et af dem er vægdekorationer. Der er der også uendelig mange måder at udfolde sig på. Nogen foretrækker malerier, mens andre foretrækker citater.

Lav din egen vægdekoration

En måde, man helt særligt kan sætte sit præg i hjemmet, er at lave sin egen vægdekoration. Med en manfrotto kan du sætte dit kamera, enten spejlreflekskamera eller kameraet på din smartphone, op, og fange smukke øjeblikke, du oplever, printe det ud som en plakat, og hænge den op på væggen. Derudover kan du også male malerier, hvor du kan udfolde dig kreativt og udtrykke dig selv på andre måder, som du kan hænge op på væggen.

Giv dine vægge liv med planter

Udover plakater og malerier, kan du også sætte hylder op, og sætte potteplanter på. Planter kan give dine vægge, og dermed også dit hjem, liv. Planter kan give god energi og ro, hvilket er alfa og omega i hjemmet. De frigiver oxygen, hvilket renser luften i hjemmet, og dermed giver bedre indeklima. Dertil dufter planter også godt, så hjemmet kommer til at dufte lækkert af blomster, eller andre planter, som du vælger at sætte op i hjemmet.

Mal din væg en særlig farve

Udover at sætte pynt op på væggen, kan du også male selve væggen. Der er mange måder at gribe det an på. Man kan vælge at spartle væggen en bestemt farve, men man kan også vælge at lave hele væggen til et stort maleri i forskellige farver. Det kan både være et specifikt motiv eller et abstrakt motiv, der kan udtrykke dine følelser og energi. Det kan sætte den stemning, du ønsker at sætte i rummet, alt efter hvilket værelse i hjemmet, du vælger at male din væg i.

Derfor er det vigtigt at sætte sit personlige præg i hjemmet

Dit hjem er der, hvor dit hjerte bor, og derfor er det vigtigt, at du føler dig tryg og har det godt. Med vægdekorationer har du muligheden for at sætte den stemning, der gør, at du føler dig 100% tryg og ikke mindst føler dig hjemme. Dertil er det også vigtigt at dit hjem sparker glæde hos dig, så du har glæde og overskud. Hvis du har et motiverende citat på væggen, eller farver, der aktiverer en god følelse i dig får du motivation til at få det bedste ud af alting.